Wij zijn een schoonheidssalon waar kwaliteit, privacy en persoonlijkheid voorop staan, waardoor wij in staat zijn gerichte service te kunnen bieden met hoog kwalitatieve behandelingen en een professionele aanpak.

Onze constante bijscholing gecombineerd met investeringen in de laatste nieuwe technieken, alsmede het gebruik van exclusieve cosmeticaproducten en apparatuur garanderen de beste verzorging voor iedereen. Wij bieden u de meest moderne Beautytrends. Zo krijgt u de meest exclusieve behandelingen voorgeschoteld. In de salon wordt gewerkt met zeer hoogwerkende cosmetica en de aller-modernste anti-aging.

Wij geloven dat naast rust en ontspanning een behandeling effectief, resultaatgericht en doordacht moet zijn.

 

- Net even iets ANDERS…, - De Huid langer Mooi en Gezond te houden, - Voor Man, Vrouw, Jong en Oud, - Gebruik van Exclusieve Cosmetica producten, - Verouderingsproces Vertragen, - Eerst advies. Dan aanpakken, - Kosteloos Kennismakingsgesprek, - Gevestigd op Begane Grond, - Huidverbeterende Behandelingen, - De Juiste Verzorging Thuis, - Werking voor Langere termijn, - Ontspanning, Verzorging, Verbetering,

- Voor het Goede Gevoel en MEER.

 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

© 2012 - 2024 HUIDsalon Cindy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel