HydroPeptide behandelingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller en strakker te laten aanvoelen na slechts één behandeling, met blijvende verbetering. Krachtige peptiden zorgen onmiddelijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botonische extracten ontgiften en verjongen de huid. Elke HydroPeptide verzorging bestrijdt de tekenen van veroudering en biedt de mogelijkheid om de verzorging te personaliseren om zo ook huidproblemen te behandelen.

HydroPeptide streeft erna u de ultieme anti-aging ervaring te bezorgen.

Cosmeceuticals zijn producten met een hoge dosering werkstoffen en qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica zitten. HydroPeptide is een cosmeceurical en gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau. HydroPeptide is in de USA ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het anti-aging segment en sleept de ene beauty award binnen na de andere. Met recht en rede.

HydroPeptide: Scientific Beauty Made Simple

Wat je huidtype of huidconditie ook is, HydroPeptide levert vitale ingrediënten en technologieën, die resulteren in een jongere en gezondere huid. HydroPeptide bevat alles wat je huid nodig heeft in de hoogst mogelijke, maar veilige concentraties, gaande van de meest recente doorbraken tot langdurig geteste en bewezen anti-aging ingrediënten.

HydroPeptide bevat 60 verschillende peptiden op klinische niveaus, de grootste variëteit op de markt, te samen met een verscheidenheid aan vitale voedende elementen. Alles in de juiste concentratie. Peptides werken als celboodschappers  en geven de huid/cellen signalen af.

Wat zijn Peptiden?

Peptiden zijn kort en simpel gezegd celboodschappers. Ze zenden specifieke signalen uit voor specifieke doelen.
Peptiden kunnen de collageenproductie verhogen, wimperfolikels acitveren en de samentrekking van de mimische spieren minimaliseren. Een hoog percentage Peptiden betekent een versterkt signaal. Wanneer men de Peptiden regelmatig aanbrengt, worden deze signalen ook vaker verzonden. 

Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke technologie, klinisch onderzoek en professionele ervaring.

HydroPeptide behandelingen:

CUSTOMIZED FACIALS/ KLANTGERICHTE BEHANDELINGEN

Top anti-aging behandelingen boordevol met peptiden, vitamines en andere anti-aging werkstoffen. Kies je eigen behandeltijd en wij maken de behandeling helemaal op maar voor jouw huid en wensen.

 

 

 

© 2012 - 2023 HUIDsalon Cindy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel