Ongestoord genieten van de zon en sneeuw zonder tijd te hoeven besteden aan mascara of zorgen over een uitgelopen look? Dat is wat Lash to Impress biedt.

Lash to Impress is een korte behandeling van ca. 30 minuten welke je wimpers voorziet van een semi permanente mascara. Met deze mascara kun je zwemmen, zonnen, naar de sauna, sporten en huilen zonder dat deze nog vervaagd of wegloopt. Handig!

Lash to Impress wordt binnen de EU gemaakt waardoor kwaliteit gewaarborgd is en onze cliënten mogen rekenen op het mooiste resultaat. De behandeling kan alleen worden verricht door een getrainde schoonheidsspecialiste en het effect kan naar keuze van natuurlijke tot drama look worden aangezet.

Lash to impress is vervaardigd van de hoogste kwaliteit producten, waardoor dit product lichter is voor de wimpers en gezonder is dan de traditionele mascara`s.
Het product is hypoallergeen getest en de kans op irritatie is minimaal.
De duur van het resultaat hangt sterk samen met de wimpercyclus welke per persoon verschilt. U mag echter uitgaan van een minimaal resultaat van 3 weken tot maximaal 5 weken. U kunt er daarna voor kiezen om eventuele restanten in de salon te laten verwijderen of dit uit te laten groeien in combinatie met uw eigen mascara.

© 2012 - 2023 HUIDsalon Cindy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel