OPI nagellak is een begrip in Amerika en wordt dan ook door tal van sterren op handen gedragen. Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die gebruikers hieraan stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is `shockproof`. Geen wonder dat OPI in Amerika al diverse Awards heeft gewonnen en dat het door lezers van diverse magazines is uitgeroepen tot beste product.

Ontwikkeling nieuwe collecties

Ieder voor- en najaar komt OPI met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends in de mode.

Daarnaast lanceert OPI regelmatig eenmalige seizoenskleuren, die betrekking hebben op een actueel thema of een nieuwe film. OPI op de rode loper: De OPI lakken zijn zeer populair onder filmsterren; Madonna droeg bijvoorbeeld tijdens haar huwelijk met Guy Ritchie de kleur Italian Love Affair (NLI27). Jennifer Lopez is helemaal weg van de Tutti Frutti Tonga (NLS48). Ook op het witte doek is OPI regelmatig te bewonderen. Verder dragen de cast van Sex and the City en de dames van Desperate Housewives in elke aflevering OPI nagellak.

De lakken zijn verkrijgbaar in de salon, waar u ze kunt testen. De lakken zijn helaas niet via onze webshop te bestellen, dit ivm strenge Amerikaanse regelingen hiervan.

Neem eens een kijkje in de nailstudio van OPI: http://www.opi.nl/nagellak/nailstudio.htm waar u al de kleuren kunt bekijken. Heeft u vragen neem dan contact met ons op.

© 2012 - 2024 HUIDsalon Cindy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel