Direct verlost van storende adertjes, pigment of steelwratjes!

Middels deze unieke revolutionaire technologie, afkomstig uit de medische wereld, bent u binnen enkele minuten af van uw huidoneffenheden waar u zich al zo lang aan stoort!

Deze methode is uiterst veilig, snel en nagenoeg pijnloos.

De behandeling met de T-Away zijn weefselvriendelijk en geschikt voor het verwijderen van:
- Couperose
- Spider Neavi
- Bloedblaasjes
- Pigment- en ouderdomsvlekken
- Steelwratjes

Voorafgaand aan de behandeling nemen we een korte intake met u door waarin we uw huid analyseren. We zullen voorafgaand aan uw behandeling een goede indicatie geven van het aantal behandelingen, dat nodig is om uw huidproblemen te verwijderen. Na afloop van de behandeling plannen we een gratis nabehandeling, die 6 weken later plaatsvindt. We kijken dan of de huid goed is geheeld.

Belangrijke informatie:

Hieronder vindt u nog een aantal belangrijke zaken, die belangrijk zijn om te weten voordat u met de T-Away begint.

U dient na de behandeling hete en natte plaatsen (zoals sauna's en zwembaden) te vermijden 72uur na de behandeling.

U dient na een behandeling zonlicht zoveel mogelijk te mijden gedurende 6 weken. Omdat u niet 6 weken binnen kunt blijven, adviseren wij u een Sunblock te gebruiken.

U dient het gebruik van elk type cosmetische product/make up, dat parfum of andere irriterende stoffen bevat te mijden, gedurende een periode van minimaal 72 uur na de behandeling.

Bescherm u huid goed!

Na de behandeling met de T-Away raden wij u aan een Sunblock te gebruiken. Uw huid is na de behandeling extra gevoelig voor UV licht. Een Sunblock beschermt uw huid hier tegen.

Gratis nabehandeling na 6 weken

Onderdeel van uw T-Away behandeling is de gratis nabehandeling na 6 weken. Dit doen we om er zeker van te zijn dat uw huid goed en gezond geheeld is.

© 2012 - 2023 HUIDsalon Cindy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel