Uitverkocht

Quanis Dermafiller home

Artikel 1 van 1
€ 198,00 (inclusief btw)

Unieke behandelmethode!

De Quanis Dermafiller Home is een unieke, innovatieve, veilige en eenvoudige behandelmethode voor huidverbetering in de breedste zin van het woord. Middels de gepatenteerde microneedle technologie wordt het hyaluronzuur rechtstreeks in de epidermale laag ingesluisd

 

Wat doet Hyaluronzuur?

Als er één ingrediënt is bejubeld in cosmeticaland de afgelopen jaren, dan is het wel hyaluronzuur. Het is dé antirimpelbelofte. Wat is er zo bijzonder aan hyaluronzuur en hoe werkt het?

 

Hyaluronzuur kampioen hydratatie

Hyaluronzuur is een stof die in ons eigen lichaam voorkomt. Het vormt bijvoorbeeld het hoofdbestanddeel van de vloeistof in onze gewrichten waardoor deze soepel kunnen bewegen. Hyaluronzuur komt ook voor in de huid, in onder meer het bindweefsel, en speelt daar een belangrijke rol in processen als wondgenezing. Maar de grootste kracht van hyaluronzuur is het binden van grote hoeveelheden vocht. Het kan tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht vasthouden! In de huid is voor hyaluronzuur dan ook een belangrijke rol weggelegd voor hydratatie en volume.

 

Afname bij ouder worden

Naarmate we ouder worden, neemt het aandeel hyaluronzuur helaas af. Gewrichten boeten in op souplesse. Hetzelfde geldt voor de huid. Een rijpere huid is daarom ook minder soepel, zacht en voller dan de jonge huid. 

Doordat hyaluronzuur zo goed vocht kan vasthouden, kan het fijne lijntjes vervagen en geeft het de huid haar volume en elasticiteit terug. Moleculair gezien kan hyaluronzuur middels topische toediening de huid niet binnendringen. Daarom biedt de Quanis Dermafiller Home de oplossing.

 

Herstel vochtbalans

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine naaldjes. De grootte van de naaldjes is 300µ, wat het insluizen comfortabel, gemakkelijk en effectief maakt. 
Tijdens de behandeling met de Quanis Dermafiller Home ervaart de klant een licht prikkelend gevoel. 

 

Samenstelling 

Quanis Dermafiller bevat hyaluronzuur, collageen en vitamine-C. Quanis Dermfiller bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen en is niet getest op dieren.

 

Quanis Dermafiller Home 

Quanis Dermafiller Home bestaat enkel uit een microneedle patch met een border van hydrocolloid voor fixatie overnight! De microneedle patch zorgt in een tijdsbestek van minimaal 5 uur, voor een afgifte van het hyaluronzuur en is geschikt voor thuisgebruik.

De microneedle patch bevat 1800 micronaaldjes van 300µ. De patch heeft een afmeting van 23x60mm.

 

 

Specificatie Omschrijving
Inhoud 8st.
© 2012 - 2024 HUIDsalon Cindy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel